HOME  | TROUWKOSTUUMS | CONTACT |
    
SECRID WALLETS

Veilige en exclusieve gadgets bij Hans van Groeningen
Voor veilig betalen en het veilig bewaren van uw belangrijkste RFID kaarten zijn wij vanaf heden exclusief dealer van Secrid Wallets, in zowel Woerden als Oudewater.

Radio Frequency IDenttifacation kaarten zijn bijvoorbeeld uw pinpassen, creditcards, maar ook bijvoorbeeld uw OV-Chipkaart en toegangskaarten. Deze zijn voorzien van een chip en een antenne voor draadloze communicatie. Dit maakt betalen en inchecken makkelijker, maar de kans om gekopieerd te worden ook!

De Secrid Wallet beschermt uw belangrijkste passen tegen kopiëren, maar ook tegen beschadiging. Daarnaast biedt hij voldoende ruimte voor andere kaarten, visitekaartjes en papiergeld. Wanneer u de pasjes wilt gebruiken trekt u eenvoudig aan het subtiele hendeltje en de pasjes komen trapsgewijs naar buiten. Zelfs nu zijn ze nog beschermt tegen kopiëren!

Daarnaast is de Wallet een leuke gadget om compact al uw kaarten en geld in op te bergen. Uitgevoerd in zowel stoere prints, als in vrolijke kleuren, is de Secrid Wallet er voor zowel mannen als vrouwen en is hij erg leuk om cadeau te geven!

Kom voor meer informatie of om hem te bekijken gezellig langs in onze winkels.
| TERUG |